Намалена стрес и тревожност чрез масаж

За много хора, празниците наистина са най-прекрасното време на годината – страни, семейството и приятелите си, забавен, пазаруване, опаковане на подаръци и украса на залите са синоним на този радостен и весел сезон. И докато на ваканционния сезон носи радост на мнозина, то също може да бъде непоносимо – причиняване на стрес, тревожност и дори депресия – всички фактори, които спомагат за възпалени, уморени мускули.
Не позволявайте на почивка шума и суетата получите в начина на наслаждават на сезона – да отнеме известно време, за тази година с Кинезитерапия. Това е чудесен начин да де-стрес и успокояват болезнени мускули, и най-добрата част? Това е чудесен начин за намаляване на стреса, тревожност и депресия, и дори може да понижи кръвното си налягане. По-долу са само някои от предимствата на Кинезитерапия.

Намалена стрес и тревожност. Кинезитерапия намалява хормоните на стреса в организма, помага да се справят с тревожност, че понякога се увеличава по време на празниците. Освен това, масажни пресата се чувстват-добри хормони като допамин и серотонин, оставяйки ви усещане презареден и отново под напрежение.
Засилено бдителността и производителност. Тъй Кинезитерапия стимулира цялото тяло, то може да доведе до по-високо чувство за бодрост, което ви позволява да се представят по-добре в училище или на работното място. В действителност, изследвания показват, че тези, които са получили масаж с опит увеличи скоростта и точността на математически изчисления!
По-ниско кръвно налягане. Стресът може да се отрази драматично на сърцето и здравето си. Кинезитерапия намалява кръвното налягане и увеличава циркулацията, така кръв помпи както трябва през тялото си.

В Масаж Heights, нашите масажисти работят с вас, за да се изработи масаж терапия сесия и / или масаж пакет, който ще ви накара да се почувствате под напрежение и готовност за поемане на ваканционния сезон. А ползите от масаж сесия може да продължи в продължение на дни – дори седмици – след лечението. Така че, какво чакате? Обадете Масаж Heights и насрочи си масаж почивка, днес. И не забравяйте да добавите терапевтичен ароматерапия да си сесия за един още по-повишени опит. Обадете се или спре от вашия местен Retreat Масаж Heights, или ни посетете онлайн да планирате вашата сесия, днес.