Масажът гони студа от тялото

Зимата идва, а това означава, простуда и грип сезон е при нас. И докато учените не са сигурни точно защо това се случва, хората са склонни да се появят повече настинки през зимните месеци – определено удар с гаечен ключ в почивката си настроение. Добрата новина е, че има много лесни начини за борба с страховитите студа, като се започне от просто измиване на ръцете си, за да получават достатъчно сън.

Друг ефективен начин да се избегне страховитите зимни микробите и буболечки е чрез Кинезитерапия. Той не само за облекчаване на болки, скованост на мускулите често е причинена от студено време, масаж помага циркулационни и лимфни системи в тялото си, увеличаване на потока и премахване на токсините. Кинезитерапия също облекчава стреса и тревожността, освобождаване на ендорфини, които могат да ви помогнат да спите по-лесно и по-дълъг – осигуряване на допълнителна защита срещу тези досадни настинки.
Издигане Кинезитерапия с масажни Heights Дишайте Blend
Докато Кинезитерапия е отличен начин да сте здрави в ума, тялото и духа през цялата зима, чрез добавяне на нашия Масаж Heights имуществена Energize Elevation, което се въоръжава с всички естествени, ароматерапия смес за да ви помогне да се подмлади и подновите жизненост. Отличен за борба с физическа и умствена умора, изтощение, мудност и суха зима кожата, Energize включва градински чай, Litsea Cubeba, босилек и канела листо, че действа като стимулант за кръвообращението, източване на излишната течност и укрепване на имунната система.
Важно е да се запомни, ако вече имате настинка или грип, не насрочи масаж тъй като съществува риск разпространение си студена, за да си масажист. Вместо това, изчакайте, докато сте ритна си бъг. Или още по-добре, насрочите Кинезитерапия сесия и да се изб